>>    
Share on facebookNotify a friendPrint page

Knallert

 
knallert-15-aar_497x260

Praktisk information

Det er bestemt i de nye knallertregler, at eleverne skal have gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus for unge knallertførere, før de kan få udstedt kørekort til lille knallert. Dette kursus tages særskilt og er ikke en del af køreundervisningens 30 lektioner. Se under førstehjælp på vores hjemmeside.

 

Pga. coronasituationen er der begrænset antal pladser på kurserne i førstehjælp og knallertkøreskole - vi har normalt plads til 12 personer på det enkelte hold. 

 

Sidste kursus i førstehjælp inden sommerferien bliver afholdt d. 14/6 - med forbehold for ændringer. Tilmelding og betaling via hjemmesiden - max 8 deltagere på holdet - opdatering 2/6 - holdet er fyldt op

 

Vi afvikler et knallerthold inden omkring sommerferien start 15/6 - opdatering 2/6 - holdet er fyldt op. Vi indkalder efter alder, dvs. de 9 ældste først. Dvs, hvis du først fylder 15 år til august eller senere, vil du kun få tilbudt en plads, hvis holdet ikke er fyldt op eller vi modtager afbud.

 

Hjemmesiden bliver opdateret inden sommerferien med nye datoer for førstehjælp forventet start ultimo august / primo september.  Datoer for kommende knallerthold efter sommerferien vil være i forlængelse af kurset i førstehjælp. 

 

Kontakt ungdomsskolen tlf. 72328796, hvis du ønsker at blive tilmeldt. 

 Senest opdateret 02.06.2020 14:06 af LMI