>>   Info   >   Godt at vide 
Godt at vide om ungdomsskolen
Godt at vide om ungdomsskolen
 

Du kan bruge ungdomsskolens tilbud, fra du er fyldt 13 år eller går i 7. klasse og indtil du fylder 18 år. Du skal være bosiddende i Hillerød kommune.  


Undervisning, bøger og materialer er gratis. I enkelte ”dyre” fag kan der blive tale om, at du selv skal betale et tilskud til materialer.


Du skal selv betale for rejser og weekendture. Ungdomsskolen dækker udgifterne til undervisning og materialer.


Alle tilmeldte elever modtager nogle dage før start en SMS med besked om holdstart, og hvor og hvornår de skal møde til undervisning første gang. Hvis der er hold, der ikke oprettes, kontakter vi dig, så du kan nå at tilmelde dig andre hold.

 

Vi har åbent på kontoret mandag til fredag fra kl. 08.30 til kl. 15.30. Mandag, tirsdag og onsdag er der klub, så der kan man også træffe frontpersonale indtil kl. 21.00

 


Vidste du at...
du får besked via SMS, hvis undervisningen aflyses?
du skal melde afbud, hvis du ikke kan komme en aften?Sådan tilmelder du dig...
Gå ind under "undervisning" her på siden og tilmeld dig det ønskede hold eller kom hen på ungdomsskolens kontor.Undervisningen starter mandag den 24. september 2018. Kurserne slutter normalt primo april måned. Hvis der fortsat er tilslutning fra deltagerne, er der mulighed for at kurset kan forlænges. Visse fag udbydes som weekendhold. Ferier og fridage følger folkeskolens plan, medmindre andet aftales.Senest opdateret 22.05.2018 13:35 af KAMO