Gå til sideindhold
Share on facebookNotify a friendPrint page

Øvrige spørgsmål og svar

Hvornår kan jeg starte på knallertkøreskolen?
Vi har plads til 12 personer ad gangen og starter hold op ca. hveranden måned. I perioden januar - marts har vi erfaring for, at vi ikke kan starte hold pga. vejret. 

Hvor foregår undervisningen?
Undervisningen i førstehjælp foregår på Hillerød Ungdomscenter.
Undervisningen på knallertkøreskole foregår på Hillerødsholmskolen. 

Skal jeg tage min egen hjelm med?
Nej - det er Ungdomsskolen, der står for undervisningen, og vi har vores egne hjelme.

Kan jeg benytte min egen knallert?
Nej - du må kun køre på offentlig vej i undervisningsøjemed og sammen med en lærer fra ungdomsskolen, når du ikke har dit knallertbevis. Vi bruger kun vores egne knallerter til undervisningen af sikkerhedsmæssige årsager. 

Hvad gør jeg, hvis jeg mister mit bevis for førstehjælp?
Når du modtager dit knallertbevis, så gem det på din og/eller dine forældres e-boks, så du altid kan finde det.  Vi har ikke adgang til systemet, så vi kan ikke logge ind og printe det for dig. Vi må ikke maile det til dig pga. af reglerne i persondataforordningen. 

Hvordan får jeg mit knallertkørekort?
Hvis du er fyldt 15 år, når du afslutter holdet, får du et midlertidigt kørekort. Du får tilsendt dit kørekort til knallert fra Borgerservice, Hillerød Kommune. Du skal regne med lidt ventetid, til du modtager det endelige kort. Hvis du først fylder 15 år efter holdets slutdato, kan du hente det midlertidige kort på kontoret på HUC fra din 15-års fødselsdag. Vi må ikke sende det til dig pga. reglerne i persondataforordningen. 

UndervisningsstedSenest opdateret 10.12.2020 09:42 af LMI

apricore logo